Kurban Bayramı’nda Tatil

Kurban Bayramı’nda Tatil

Pandemi döneminde herkesin evinde hayalini kurduğu tatili OtelExtra ile kolayca planlayabiliriz!

 

Uzun, huzurlu, bol eğlenceli ve bütçemize uygun tatil bölgelerini ve konseptleri otelextra.com’dan kolayca seçebiliriz.

 

20 Ağustos Pazartesi Arife günü ile başlayacak Kurban Bayramı tatilimiz 27 Ağustos Cuma günü son bulacak ve 7 günlük tatilimiz olacak ancak hafta sonları ile birleştirebilirseniz 9 günlük kusursuz bir tatil planı yapabilirsiniz. Eğer böyle bir imkânınız var ise şimdiden tatilinizi planlamak çok iyi olacaktır.

 

Erken rezervasyon fırsatlarını hız kesmeden devam ettiren OtelExtra bir de bayram indirimi ile sizlere uygun fiyatlı tatil fırsatları sunamaya devam ediyor.

 

OtelExtra olarak sizlere kusursuz bir tatil sunmak için birkaç önerimiz olacak;


Antalya Otelleri

Yazın tadını tam anlamıyla çıkarabileceğiniz Antalya tatilin vazgeçilmez şehirlerinden! Muhteşem plajları, lüx otelleri olan gece-gündüz eğlencenin hız kesmeyeceği bir tatil istiyorsanız eğer OtelExtra sizlere Antalya’da kusursuz bir tatil planı sunacaktır. Denize sıfır sahillerinde güneşin tadını çıkarmak, akşamları eğlenmek, yürüyüşler yapmak ve lezzetli yemekler yemek için kusursuz tatil seçimlerinizi otelextra.com’dan bütçenize uygun olanı seçebilir ve planınızı oluşturabilirsiniz.


Kıbrıs Otelleri

Her mevsim, saat ve gün ayrı güzellikleri barındıran Kıbrıs!

Casinoları, lüx otelleri ve güzel deniz kıyıları birçok saklı güzelliği ile size en uygun otel seçenekleri otelextra.com adresinden inceleyebilir, tatil tarihlerinizde ki fiyatları öğrenebilirsiniz.


Sign In